I kalkens hjulspår

Bokningsbart juni – augusti 2018

PRIS FRÅN 2335 KR/PERSON

Följ med och ta del av spännande kalkhistoria och hör berättelsen om hur ett nedlagt kalkbrott kunde förvandlas till en internationellt erkänd musikarena. På Rättviksheden följer vi de märkbara spåren av vad som skett under miljoner år före oss. Vi tar oss fram genom typiska dalabyar och cyklar på fina sandvägar, allt bortom de stora farvägarna. Längs vägen besöker vi Nittsjö keramikfabrik, ett av Sveriges äldsta hantverksföretag. Vi stannar också till i det fossilrika Amtjärnsbrottet, idag naturreservat. Fikar gör vi vid en naturskön plats. Välkommen till en unik kulturupplevelse i härlig dalamiljö!

Ingår
Logi 2 nätter inkl. frukost, 1 middag, cykel och cykelhjälm, guidad cykeltur inklusive lättare lunch/fika.

Boka
För att boka detta paket ber vi dig att kontakta bokningen direkt på 010-160 80 01 eller bokningen@stiftsgardenrattvik.se. Observera att bokning sker på förfrågan. Vi har högt tryck sommartid och våra rum blir fullbokade tidigt. Var därför ute i så god tid som möjligt om det är något särskilt datum ni önskar komma.

Frågor
För frågor om mat och logi är du välkommen att kontakta oss på 010-160 80 00 eller info@stiftsgarden.org.
För frågor om cykelutflykten ber vi dig kontakta Lotta Backlund på Green Owl Travel som vi samarbetar med. Lotta nås på 073-616 11 10 eller info@greenowltravel.com.