Livsmedelshygien

Grundkurs
30 september – 1 oktober 2019

Grundläggande kunskaper om livsmedelshygien är A och O för livsmedelshanterande verksamheter. Med rätt kunskaper samt tydliga kriterier och riktlinjer kan en hållbar verksamhet skapas samtidigt som du kan behålla nöjda gäster. Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper om de så kallade HACCP- principerna som är ett arbetssätt som hjälper dig att ta reda på, bedöma och åtgärda de faror som kan utgöra ett hot mot livsmedelssäkerheten. Läs mer om programmet i nedanstående programfolder.

Mer info hittar du här: Livsmedelshygien
För frågor är du välkommen att kontakta oss på program@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 00 vxl.
För bokning vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt med besked om du fått plats.

ANMÄL DIG TILL KURSEN HÄR!