Sång som lyfter

En kurs om musikens mirakulösa makt

19-20 oktober

Sjung och bli hel!

Att körsång har en helande och stimulerande effekt på oss vet alla som har provat på. På denna kurs får du lära dig mer – men också uppleva sångens helande verkan.
Kursen vänder sig i första hand till dig som använder musik i din yrkesroll eller som ideellt arbetande ledare i sammanhang där musikens förenande och upplyftande funktion är viktig. Kyrkomusiker, lärare, ungdomsledare, ensembleledare. Men – även övriga intresserade är välkomna.

De tre kursledarna har samarbetat i över 20 år, i konserter och workshop. Alltmer och var för sig har de intresserat sig för sångens helande aspekter. Nu förenas de i en spännande kurs på Stiftsgården i Rättvik. Välkommen du också!

För mer information om kursen klicka här. Du är även välkommen att kontakta vår gårdsmusiker Helena Andersson Bromander på 010-160 80 61 eller helena.bromander@stiftsgardenrattvik.se om du har några frågor.

Vi behöver din anmälan senast 21 september! Kontakta oss på bokningen@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 01 för att boka.