Träningshelg på Stiftsgården

Valfria datum under säsong

Är ni ett gäng som gillar att åka längdskidor eller MTB och känner er redo för att utvecklas? Då passar ett träningsläger hos oss perfekt! För oss spelar det ingen roll om ni är nybörjare eller har tränat länge. Alla kan lära sig nya saker och finputsa på sin teknik.

Tillsammans med Mats och Lena Edvardsson från Rättviksföretaget Move It erbjuder vi träningsläger på skidor och MTB anpassat efter er nivå. Med bra träning och rätt teknik får ni ut mer när ni ger er ut i spåret. Dessutom serverar vårt kök god, hälsosam mat till er. Ni väljer själva antal nätter, måltider samt träningspass. Minsta antalet deltagare för att sy ihop ert träningsläger är 5. Ta kontakt med det gamla kompisgänget från utbildningstiden eller varför inte dra med hela släkten? Vi ger er möjlighet att umgås, utvecklas och må bättre, det blir en boost för både kropp och själ!

Tillval

Valfritt antal nätter (gästrum eller grupplogi på lägergård, ni väljer), hälsofika, lunch, middag, ledarledda träningspass samt bastubad med utsikt över Siljan.

Frågor & bokning
För att hitta en helg som är möjlig och så klart passar er ber vi dig att kontakta bokningen på 010-1608001 eller bokningen@stiftsgarden.org.