Nyfiken på att bli kursledare hos oss?

Välkommen att delta på våra infodagar 6-7 september

Vi söker efter fler intressanta föreläsare, kursledare och medverkande som kan hjälpa oss fylla våra kurser med innehåll. Är det kanske du? Välkommen då på våra informationsdagar i september!

Kurs- och lägerverksamheten på Stiftsgården är omfattande och mycket händer på gården året om. Vi vänder oss till såväl barn & unga som vuxna på olika sätt och erbjuder allt från kyrkvärdsfortbildning, högtidsfirande och Mellandagsläger till kurser om allergener, grönyteskötsel och psykisk ohälsa bland unga. Vi genomför också olika slags arrangemang så som Global trettonhelg, Väntjänstdag och Seniordagar. Läs gärna mer om våra aktuella kurser, läger och arrangemang på hemsidan. Läs också gärna mer om vår värdegrund och vår ändamålsparagraf. Men, vi vill gärna göra mer!

Under dagen kommer du att få tillfälle att presentera dig själv och din idé för vår programpersonal. Du kommer även att få mer information om vad Stiftsgården är och står för. Meddela på förhand vilken typ av teknisk utrustning du behöver. Det finns också tid för frågor och visning av våra lokaler. Eventuell resa och logi står du för själv, men vi bjuder dig på lunch och fika under dagen.

För frågor kontakta oss på program@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 00vxl.
För att anmäla din medverkan vänligen kontakta oss på bokningen@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 01.

Varmt välkommen!