Catering

Vi vet att det ofta är mycket att tänka på inför ett event. Vi på Stiftsgården underlättar gärna för er! Vi erbjuder catering av mat samt uthyrning av porslin – allt efter era önskemål och behov. Maten tillagas i vårt kök av erfarna och kunniga kockar. Vi arbetar i stor utsträckning med fisk och skaldjur från hållbara bestånd, Fair Trade, ekologiska samt lokalproducerade livsmedel. Våra aktuella cateringmenyer hittar du nedan.

Läs mer om våra menyer och priser här.

Bokning

Vi behöver er beställning 10 dagar före leverans. Avbokning kan ske fram till 10 dagar före leverans, därefter debiteras 50% av priset. Vid stora beställningar skrivs offert med avvikande avbeställningsvillkor.

Övrigt

Cateringen som är beställd hämtas och betalas i receptionen på Stiftsgården. Den kalla maten är upplagd på engångsfat, om maten är varm är den markerad i menyn (VARM) och då levereras den i bleck i ett mindre värmeskåp som sedan ska lämnas tillbaka till Stiftsgården.

Extra debitering

Skadat eller förkommet gods debiteras.

Betalning

Betalning sker vid leverans eller via faktura. Betalningsvillkor är 10 dagar om inte annat anges.

Upplysningar och beställning

För upplysningar kontakta köket på 010-160 80 02 eller koket@stiftsgardenrattvik.se
För beställning är ni välkomna att fylla i formuläret nedan och om ni har frågor kontakta bokningen på 010-160 80 01 eller bokningen@stiftsgardenrattvik.se

Varmt välkommen med din förfrågan!