Helga på Stiftsgården

Kom och helga hos oss och bli en del av vår gemenskap!

Att helga innebär att du kommer till Stiftsgården en helg och arbetar i köket eller i vaktmästeriet, tillsammans med personalen. Arbetet varar ca 7 timmar per dag. Övrig tid är du fri att göra precis vad du vill. Du kan till exempel hänga med Stiftsgårdens trevliga volontärer eller delta i aktiviteter som gården arrangerar för grupper som är på besök över helgen. Du kan också använda gårdens roliga saker så som t.ex. badplats, bastu, gym, kanoter, spel, fotbollsplan, volleybollplan, bouleplan, utomhusschack, pingisbord, studsmatta eller spela Bengtboll.

Hur ser ett helgarschema ut?

Fredag 18.00 – 22.00
Lördag 07.00 – 14.00 eller 15.00 – 22.00
Söndag 07.00 – 14.00

Om det är mycket folk på stiftsgården under helgen är det ofta fler personer som helgar och då tar ena gruppen passet 07.00-14.00 medan den andra kör kvällspasset som är 15.00–22.00.

Hur blir jag helgare?

Anmäl dig här!

Kom ihåg att Stiftsgården står för reseersättning upp till och med 750 kronor, alltid med billigaste färdmedlet.

Du kan också följa oss på Facebook. Där hittar du också länken till anmälningsformuläret. Har du inte Facebook går det bra att skicka ett mail till våra volontärer volontarer@stiftsgardenrattvik.se eller ringa oss på 010-160 80 00 så hjälper vi dig att anmäla dig.

Hör gärna av dig om du har några tankar eller funderingar. Hoppas vi ses på Stiftsgården!

Hur får jag ersättning för min resa till och från Stiftsgården?

För att få tillbaka pengar för resan till och från Stiftsgården måste du fylla i blanketten nedan och skicka in den till oss inom 3 månader. Du kan antingen maila blanketten till oss på info@stiftsgardenrattvik.se eller skicka den per post till Stiftsgården Rättvik, Kyrkvägen 2, 795 32 Rättvik.

Reseersättning helgarbetare