Gästrum

Vi har 40 dubbelrum, 10 enkelrum samt 8 dubbelrum med extrasäng (de har egen ingång och litet pentry). Våra rum är av relativt enkel standard men fräscha och trivsamma. Hos oss bor du i lugn och skön miljö med Siljan utanför fönstret. Vi har egen badplats med brygga, en rolig lekplats för barnen, boulebana, beachvolleybollplan, egen restaurang, kiosk, kanoter samt mycket annat att erbjuda. Välkomna att bo hos oss!

Dubbelrum

Dubbelrum standard är möblerade med en arbetsplats och 1st fåtölj. Perfekt för affärsresenären eller paret på genomresa. De flesta rummen har dubbelsäng 2×90 cm, alla rummen har trådlöst internet och TV på rummet.

Stiftsgården har totalt 40 st standardrum varav 10 st är tillgänglighetsanpassade. Dessa rum ligger på markplan och har larm vid dörren. Hiss finns i hela huvudbyggnaden, alla ytter och-innerdörrar är anpassade. För mer information se, www.equality.se

Vänligen kontakta vår reception för att reservera ett dubbelrum med separata sängar eller för ett tillgänglighetsanpassat rum.
Telefon: 010-160 80 00

Familjerum

Stiftsgården har tre familjerum.
Två familjerum är möblerade med dubbelsäng 2x90cm, en arbetsplats med utsikt över vackra Siljan, en bäddsoffa som är 140cm bred, helkaklat badrum och TV. Det finns två ordinarie sängar och möjlighet att ställa in extrasäng.

Ett familjerum är tillgänglihetsanpassat, det är möblerat med två separata sängar varav en av sängarna är höj och sänkbar. WC och dusch är anpassat för rullstol, det finns larm vid dörren. Utsikt mot rosenträdgård.
För mer information se, www.equality.se

Dubbelrum med extrasäng

Dubbelrum med extrasäng ligger i en separat byggnad på vår fina innergård. Rummen är möblerade med ett matbord för tre personer, pentry för enklare självhushåll, dubbelsäng 2×80 cm och en säng monterad på väggen.

Väggsängen är inte att rekommendera för barn under 7 år.

Vänligen kontakta vår reception för att reservera ett dubbelrum för tre personer.
Telefon: 010-160 80 00

Enkelrum budget

Enkelrum budget är utrustade med WC och handfat. Rummet är möblerat med en fåtölj, arbetsplats, TV och trådlöst internet. Gemensam dusch finns i korridoren, morgonrock och tofflor ingår.

Lägergård

Våra lägergårdar heter Vita respektive Röda lägergården. Gruppförläggningarna har totalt 140 sängplatser med flera gemensamma dusch & WC-utrymmen. Lägergårdarna är möblerade med våningssängar och det är mellan 4-12 bäddar per rum.

Vänligen kontakta vår reception för att reservera ett rum på lägergård.
Telefon: 010-160 80 00

BOKA BOENDE

Bokningar sker via tel 010-160 80 00 eller via mail info@stiftsgardenrattvik.se