Dagens lunch måndag – lördag kl. 11:30–13:30, pris 105 kr (barn 5-12 år 50 kr)
I alla rätter ingår stort salladsbord, måltidsdryck, smör och bröd,
kaffe/te och liten kaka.
Söndagar 12:00-14:00 serveras söndagsbuffé med stek, lax & sill samt dessert, pris 199 kr (barn 5-12 år 75 kr)

För aktuell meny se nedan. Med reservation för ändringar. Har du någon allergi? Vi försöker skylta så tydligt som möjligt om maträtten innehåller några allergener. Är du osäker är du självklart välkommen att fråga vår personal. Vi vill att alla ska kunna äta hos oss. 

Ibland levereras tyvärr inte det vi beställt. Ibland är en särskild rätt så uppskattad att den tar slut.
Vi reserveras oss därför för eventuella ändringar och hoppas att ni har förståelse för det. Är ni en grupp om fler än 10 personer rekommenderar vi att ni förbokar bord på 010-160 80 00.

VÄLKOMMEN ATT ÄTA GOTT HOS OSS!

  • VECKA 47
  • MÅNDAG 18/11
    Kycklingfilé i krämig grana padano, timjansås och brynt potatis
    Stekt fiskfilé serveras med brynta champinjoner, spenat samt vitvinsås
    Stekt halloumi med rostad paprikasås

  • TISDAG 19/11
    Kryddstekt fläskytterfilé med cognac- och peppargräddsås samt potatisgratäng
    Panerad fiskfilé med Skagenremoulad samt kokt potatis
    Ostgratinerade vegetariska crêpes med spenatstuvning
  • ONSDAG 20/11
    Färsbiffar med ädelost, rostad zucchini, tomat, lök, potatis samt bladspenat serveras med rödvinsås och ädelostsås
    Ört- och färskostgratinerad fiskfilé med rostade rotfrukter samt sherrysås
    Pankopanerad aubergine med ratatouille och citronfärskost

  • TORSDAG 21/11
    Biffsauté med champinjoner, lök, vin och grädde serveras med kokt potatis
    Fisk- och skaldjursgryta med rotfrukter samt limeaioli
    Aubergincurry med äpple, ingefära, kokosgrädde samt basmatiris
    Soppa, pannkaka, sylt och grädde

  • FREDAG 22/11
    Meatfree Friday
    Vegetarisk buffé, tema: afrikanska smaker

  • LÖRDAG 23/11
    Lördagsbuffé med olika rätter, stor salladsbuffé samt vegetariskt alternativ
  • SÖNDAG 24/11
    Sill-, lax- och salladsbord
    Flera varmrätter samt vegetariskt alternativ i höstens tecken
    Dessertbuffé

  • VECKA 48
  • MÅNDAG 25/11
    Tandoori och yoghurtmarinerad kycklingfilé, sesambroccoli, blomkål, raita och ris
    Panerad fiskfilé, skaldjurscrème, kokt potatis och ärtor
    Stekt gnocchi och spenat med mozzarella serveras med basilika och tomatsås

  • TISDAG 26/11
    Nattbakad ryggbiff 54°, rotsaksgratäng, rödvinssky samt brynt vispat vitlöksmör
    Rödbetsbakad fiskfilé toppad med citron och friterad kapris med gräddkokt savoykål
    Chevrégratinerade rödbetsbiffar toppade med grönkål samt timjanrostade gulbetor

  • ONSDAG 27/11
    Rimmat fläsklägg, rotmos, Liss Ellas senap och surkål smaksatt med kummin
    Ångad fiskfilé toppad med kräftgremolata och rom med vitvinssås
    Svamp, ost & lökpaj serveras med Rhode Island-dressing

  • TORSDAG 28/11
    Mustig köttgryta med vin, lök och rotfrukter serveras med potatismos
    Sesam och teriyakiglaserad fiskfilé, mango och gurksalsa samt sojamajjo
    Asiatisk lins och grönsaksgryta, myntayoghurt och ris
    Soppa, pannkaka, sylt och grädde

  • FREDAG 29/11
    Meatfree Friday
    Vegetarisk buffé, tema: Yellow Friday

  • LÖRDAG 30/11
    Lördagsbuffé med olika rätter, stor salladsbuffé samt vegetariskt alternativ
  • SÖNDAG 1/12
    Julinspirerad söndagsbuffé
    Sill, sallad och lax bord
    Många andra julinspirerade rätter samt vegetariskt alternativ
    Kaffe och dessertbord

Var med och stötta Svenska kyrkans internationella arbete genom att lämna valfritt bidrag i samband med att du äter lunch hos oss. Förra året skänkte vi och våra gäster tillsammans 1353 kronor till Svenska kyrkans internationella arbete. Tack vare detta och andras bidrag kan Svenska kyrkan skapa förutsättningar för människor som lever i utsatthet att själva förändra sina liv. Gåvorna används för att stärka människor och deras egna kamp för mat, försörjning, trygghet, utbildning och hälsa. De används också till akut hjälp vid katastrofer.