VÄLKOMMEN ATT ÄTA GOTT FRÅN OSS!

För att möta allas behov i rådande Coronatider har vi börjat med drive thru. Varje dag serverar vi ett fisk, kött eller vegetariskt alternativ. Tänk på att hålla avstånd till era medmänniskor.

Dagens lunch i drive thru serveras måndag – fredag kl. 11:30–13:30, pris 80 kr.
I alla rätter ingår sallad,  smör och bröd. Det går att köpa till läsk för 15 kr.

För aktuell meny se nedan. Med reservation för ändringar.
Har du någon allergi? Prata med personalen. 

Varmt välkomna!

  • Lunchmeny för drive thru v.3
  • Måndag 18 januari
    STÄNGT!

  • Tisdag 19 januari
    Kött: Stekt rimmat fläsk, bacon och korv med gräddstuvad vit- och savoykål, kokt potatis samt rårörda lingon
    Fisk: Panerad fiskfilé, skarpsås samt kokt potatis
    Vegetariskt: Rödbetsbiffar, stuvad vit- och savoykål, kokt potatis samt rårörda lingon

  • Onsdag 20 januari
    Kött: Kreolsk gryta med fläskfilé, chorizo, lök, paprika, grädde och mycket annat gott med basmatiris
    Fisk: Laxgratäng, dill, citron samt brynt smör
    Vegetarisk: Kreolsk vegofärslimpa serveras med basmatiris

  • Torsdag 21 januari
    Kött: Kålpudding, gräddsås, lingon, gurka och kokt potatis
    Fisk: Provencalska fiskbiffar med örter, kall senapssås samt potatismos
    Vegetarisk: Vegetarisk kålpudding, gräddsås, lingon, gurka och kokt potatis

  • Fredag 22 januari
    Kött: Vild kycklinggryta med kantareller, vittvin, grädde, timjan och enbär serveras med potatisgratäng
    Fisk: Ångad fiskfilé, äggsås samt kokt potatis
    Vegetarisk: Ost och paprikagratinerad tortellinigratäng med ricottaost och spenat

  • Lunchmeny drive thru v.4
  • Måndag 25 januari
    Viltskavsgryta med kantareller, grädde, bacon, samt sockrade lingon och kokt potatis
    Panerad och stekt spätta serveras med kräftstjärtgubbröra samt kokt potatis
    Vegetariskt: Västerbottengratinerad blomkål och spenat serveras med körvel -och
    kapriscrème samt citronpotatis
  • Tisdag 26 januari
    Piccata milanese (ostpanerad schnitzel)med en mustig tomat – och basilikasås, grana padanocrème, ris toppad med balsamico lök
    Fisk och räkwok serveras med ris och vitlökssås
    Vegetariskt: Bakade BBQ bönor, bakade i ugn med grana padanocrème samt ris
  • Onsdag 27 januari
    Skomakarbiffar av nötkött med rödvinssås, stekt bacon och lök samt potatismos
    Dijonsenapstekt strömming med potatismos, skirat smör samt lingon
    Vegetarisk: Fetaostgratinerade kikärtor med grillade grönsaker, örtbakad potatis samt en kryddig tomatsås
  • Torsdag 28 januari
    Helstekt karré serveras med en plommonskysås, krämig potatisgratäng samt äppelmos
    Ångad torskfilé serveras med ägg, räkor, brynt vispat smör med smak av pepparrot
    Vegetarisk: Chili sin carne serveras med gurk och vitlökssås samt ris
  • Fredag 29 januari
    Lågtempererad BBQ nötbringa a la plankstek serveras med gratinerad duchesse, bakad tomat, rödvinssky samt bearnaisesås
    Bakad laxfilé serveras med en härlig smörsås samt smörkokt potatis samt citron
    Vegetarisk: Grönsakscurry serveras med ris