Dagens lunch måndag – lördag kl. 11:30–13:30, pris 100 kr (barn 5-12 år 50 kr)
Söndagslunch kl. 12:00-14:00, pris 199 kr (barn 5-12 år 75 kr)
I alla rätter ingår stort salladsbord, måltidsdryck, smör och bröd,
Kaffe/te och kaka. Söndagar dukas det även fram ett stort dessertbord.

För aktuell meny se nedan. Med reservation för ändringar. Har du någon allergi? Vi försöker skylta så tydligt som möjligt om maträtten innehåller några allergener. Är du osäker är du självklart välkommen att fråga vår personal. Vi vill att alla ska kunna äta hos oss. 

Ibland levereras tyvärr inte det vi beställt. Ibland är en särskild rätt så uppskattad att den tar slut.
Vi reserveras oss därför för eventuella ändringar och hoppas att ni har förståelse för det. Är ni en grupp om fler än 10 personer rekommenderar vi att ni förbokar bord på 010-160 80 00.

VÄLKOMMEN ATT ÄTA GOTT HOS OSS!

  • VECKA 4
  • MÅNDAG 21/1
    Lökbrässerad kotlett, gräddkokt vitkål & morot samt potatisstomp
    Panerad fiskfilé, dragonremoulad samt kokt potatis
    Pasta med linsbolognese och vitlöksdressing
  • TISDAG 22/1
    Panerad kycklingfilé i ost x 3, chilibearnaise, salvia- och apelsinrostade morötter samt råstekt potatis
    Gremolatabakad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis
    Stekt tofu, apelsin, morot och svarta bönor i mangosås samt ris
  • ONSDAG 23/1
    Biffstroganoff, crème fraiche och saltgurka samt ris
    Pankopanerad fiskfilé serveras med ruccolacrème, smöriga gulbetor samt kokt potatis
    Svampstroganoff serveras med ris
  • TORSDAG 24/1
    Pannbiff med stekt lök, gräddsås, lingon, gurka samt kokt potatis
    Saffransfiskgryta med skaldjur och aioli
    Vegetarisk nasi goreng med wokade grönsaker och limecrème
    Soppa, tunna pannkakor, sylt och grädde
  • FREDAG 25/1
    Meatfree friday, tema: Fransk afton mitt i lunchen
  • LÖRDAG 26/1
    Lördagsbuffé med flera varmrätter samt vegetariskt alternativ, sill- och salladsbuffé
  • SÖNDAG 27/1
    Sill-, lax- och salladsbuffé
    Tjälknöl på älgstek serveras med syrad skogssvamp, rönnbärsgelé, gurka, svartvinbärsgräddsås samt potatisgratäng
    Vegetariskt alternativ samt stort dessertbord
  • VECKA 5
  • MÅNDAG 28/1
    Honung- och svartpepparbakad karré, örtfärskost, Grana padano-gratinerad blomkål samt potatisgratäng
    Panerad fiskfilé med rom- och gräslökssås
    Pasta med gröna bönor, broccoli, zucchini samt örtsås
  • TISDAG 29/1
    Tandoorikryddad kycklingfilé, BBQ-sås, chilibearnaise samt klyftpotatis
    Bakad fiskfilé på spenattäcke med ägg – och vitvinsås
    Veganpizza-dagen
  • ONSDAG 30/1
    Blanquette de veau – fransk kalvgryta med citrusbakade morötter och kokt potatis
    Fiskpiccata med tomat concasse och ris
    Vegobullar med tomat concasse och ris
  • TORSDAG 31/1
    Sirapsstekta kåldolmar med sirapgräddsås, lingon, pressgurka samt kokt potatis
    Lax – och skaldjurslasagne med spenat samt vitvinsås och ost
    Indisk sötpotatisgryta med spenat
    Soppa, tunna pannkakor sylt och grädde
  • FREDAG 1/2
    Meatfree friday, tema: Orange is the new green!
  • LÖRDAG 2/2
    Lördagsbuffé med flera varmrätter samt vegetariskt alternativ, sill- och salladsbuffé
  • SÖNDAG 3/2 FÖRBOKA BORD PÅ 010-160 80 00
    Sill-, lax- och salladsbuffé
    Klabbe med messmörsås, stekt rimmat fläsk och lingon
    Även andra varmrätter, vegetariskt alternativ samt stort dessertbord

Var med och stötta Svenska kyrkans internationella arbete genom att lämna valfritt bidrag i samband med att du äter lunch hos oss. Förra året skänkte vi och våra gäster tillsammans 1353 kronor till Svenska kyrkans internationella arbete. Tack vare detta och andras bidrag kan Svenska kyrkan skapa förutsättningar för människor som lever i utsatthet att själva förändra sina liv. Gåvorna används för att stärka människor och deras egna kamp för mat, försörjning, trygghet, utbildning och hälsa. De används också till akut hjälp vid katastrofer.