
VÄLKOMMEN ATT ÄTA GOTT FRÅN OSS!
För att möta allas behov i rådande Coronatider har vi börjat med drive thru. Varje dag serverar vi ett fisk, kött eller vegetariskt alternativ. Tänk på att hålla avstånd till era medmänniskor.
Dagens lunch i drive thru serveras måndag – fredag kl. 11:30–13:30, pris 80 kr.
I alla rätter ingår sallad, smör och bröd. Det går att köpa till läsk för 15 kr.
För aktuell meny se nedan. Med reservation för ändringar.
Har du någon allergi? Prata med personalen.
Varmt välkomna!
- Lunchmeny för drive thru v.3
- Måndag 18 januari
STÄNGT! - Tisdag 19 januari
Kött: Stekt rimmat fläsk, bacon och korv med gräddstuvad vit- och savoykål, kokt potatis samt rårörda lingon
Fisk: Panerad fiskfilé, skarpsås samt kokt potatis
Vegetariskt: Rödbetsbiffar, stuvad vit- och savoykål, kokt potatis samt rårörda lingon - Onsdag 20 januari
Kött: Kreolsk gryta med fläskfilé, chorizo, lök, paprika, grädde och mycket annat gott med basmatiris
Fisk: Laxgratäng, dill, citron samt brynt smör
Vegetarisk: Kreolsk vegofärslimpa serveras med basmatiris - Torsdag 21 januari
Kött: Kålpudding, gräddsås, lingon, gurka och kokt potatis
Fisk: Provencalska fiskbiffar med örter, kall senapssås samt potatismos
Vegetarisk: Vegetarisk kålpudding, gräddsås, lingon, gurka och kokt potatis - Fredag 22 januari
Kött: Vild kycklinggryta med kantareller, vittvin, grädde, timjan och enbär serveras med potatisgratäng
Fisk: Ångad fiskfilé, äggsås samt kokt potatis
Vegetarisk: Ost och paprikagratinerad tortellinigratäng med ricottaost och spenat
- Lunchmeny drive thru v.4
- Måndag 25 januari
Viltskavsgryta med kantareller, grädde, bacon, samt sockrade lingon och kokt potatis
Panerad och stekt spätta serveras med kräftstjärtgubbröra samt kokt potatis
Vegetariskt: Västerbottengratinerad blomkål och spenat serveras med körvel -och
kapriscrème samt citronpotatis - Tisdag 26 januari
Piccata milanese (ostpanerad schnitzel)med en mustig tomat – och basilikasås, grana padanocrème, ris toppad med balsamico lök
Fisk och räkwok serveras med ris och vitlökssås
Vegetariskt: Bakade BBQ bönor, bakade i ugn med grana padanocrème samt ris - Onsdag 27 januari
Skomakarbiffar av nötkött med rödvinssås, stekt bacon och lök samt potatismos
Dijonsenapstekt strömming med potatismos, skirat smör samt lingon
Vegetarisk: Fetaostgratinerade kikärtor med grillade grönsaker, örtbakad potatis samt en kryddig tomatsås - Torsdag 28 januari
Helstekt karré serveras med en plommonskysås, krämig potatisgratäng samt äppelmos
Ångad torskfilé serveras med ägg, räkor, brynt vispat smör med smak av pepparrot
Vegetarisk: Chili sin carne serveras med gurk och vitlökssås samt ris - Fredag 29 januari
Lågtempererad BBQ nötbringa a la plankstek serveras med gratinerad duchesse, bakad tomat, rödvinssky samt bearnaisesås
Bakad laxfilé serveras med en härlig smörsås samt smörkokt potatis samt citron
Vegetarisk: Grönsakscurry serveras med ris