Dagens lunch måndag – lördag kl. 11:30–13:30, pris 105 kr (barn 5-12 år 60 kr)
I alla rätter ingår sallad, måltidsdryck, smör och bröd,
kaffe/te och liten kaka.

För aktuell meny se nedan. Med reservation för ändringar. Har du någon allergi? Prata med personalen. 

Ibland levereras tyvärr inte det vi beställt. Ibland är en särskild rätt så uppskattad att den tar slut.
Vi reserveras oss därför för eventuella ändringar och hoppas att ni har förståelse för det. Är ni en grupp om fler än 10 personer rekommenderar vi att ni förbokar bord på 010-160 80 00.

VÄLKOMMEN ATT ÄTA GOTT HOS OSS!

För att möta alls behov i rådande Coronatider har vi börjat med bordsservering i vår restaurang, där tar vår serveringspersonal hand om er så att ni får en trevlig upplevelse. Vi har stora lokaler så det finns gott om plats att sitta avskilt. Varje dag serverar vi ett fisk, kött eller vegetariskt alternativ. Eftersom vi gör ett uppehåll av vår vegetariska buffé på fredagar så kommer vi att plocka fram vår kolgrill. Vår grillkock kommer att finnas utanför restaurangen och servera olika rätter: kött, kyckling, korv och vegetariskt samt såser och tillbehör. Det är bara att gå ut och välja vad ni vill äta, ta med tallriken in i restaurangen och njut. Tänk på att hålla avstånd till era medmänniskor.

  • VECKA 14
  • Måndag 30 mars
    Fläskfilépanna med paprika, bacon samt grädde med pasta
    Stekt panerad fiskfilé, skagensås, citron samt kokt potatis
    Vegetariska dumplings med wokade grönsaker samt asiatisk dippsås

  • Tisdag 31 mars
    Stekt rimmat fläsk från dalagris med brunabönor alt. löksås, lingon och kokt potatis
    Feijoada peixes e fruto do mar – Fisk- & skaldjursgryta med saffran och kokosgrädde samt ris
    Stekt halloumi, klyftpotatis, BBQ-sås och vitlöks- och örtcrème

  • Onsdag 1 april
    Svartpepparstekt kycklingfilé med chilibearnaise, grillad tomat samt klyftpotatis
    Fiskfilé beurre blanc med smörslungad sparris och dillkokt potatis
    Stuvad vegetarisk pytt i panna serveras med ägg och rödbetor

  • Torsdag 2 april
    Kålpudding, sirapstekt savojkål, sirapgräddsås, lingon, gurka och kokt potatis
    Fisk- & skaldjurspasta med limeyoghurt
    Indisk lins– och blomkålsgryta, ris och limeyoghurt
    Soppa, tunna pannkakor, sylt och grädde

  • Fredag 3 april
    Eftersom vi gör ett uppehåll på vår vegetariska buffé på fredagar så kommer vi att plocka fram vår kolgrill. Det blev en succé förra fredagen!
    Vår grillkock kommer att finnas utanför restaurangen och servera olika rätter: kött, kyckling, korv, vegetariskt samt såser och tillbehör och dessert till kaffet. Det är bara att gå ut till grillen och välja vad ni vill äta, ta med tallriken in i restaurangen och njut.
    På fredagar säljer vi även XL matlådor från grillen

  • Lördag 4 april
    Dubbelmarinerad rostbiff, potatisgratäng och örtcrème
    Pocherad fiskfilé, vitvinssås samt räkor och kokt potatis
    Vegetariska biffar med riswok och asiatisk dippsås