Dagens lunch måndag – lördag kl. 11:30–13:30, pris 100 kr (barn 5-12 år 50 kr)
Söndagslunch kl. 12:00-14:00, pris 199 kr (barn 5-12 år 75 kr)
I alla rätter ingår stort salladsbord, måltidsdryck, smör och bröd,
Kaffe/te och kaka. Söndagar dukas det även fram ett stort dessertbord.

För aktuell meny se nedan. Med reservation för ändringar. Har du någon allergi? Vi försöker skylta så tydligt som möjligt om maträtten innehåller några allergener. Är du osäker är du självklart välkommen att fråga vår personal. Vi vill att alla ska kunna äta hos oss. 

Ibland levereras tyvärr inte det vi beställt. Ibland är en särskild rätt så uppskattad att den tar slut.
Vi reserveras oss därför för eventuella ändringar och hoppas att ni har förståelse för det. Är ni en grupp om fler än 10 personer rekommenderar vi att ni förbokar bord på 010-160 80 00.

VÄLKOMMEN ATT ÄTA GOTT HOS OSS!

  • VECKA 12
  • MÅNDAG 18/3
    Skinkstek serveras med gräddig apelsin- & cidersås, rotfruktsmosaik samt potatispuré
    Panerad fiskfilé serveras med gräslökstzatziki samt kokt potatis
    Panerad rotselleri serveras med stuvade haricots verts samt potatispuré
  • TISDAG 19/3
    Kycklingkebab med paprikayoghurt, pitabröd samt klyftpotatis
    Ugnsbakad torsk med krispigt örttäcke, gräddkokt fänkål samt kokt potatis
    Vegansk kebabtallrik med oumph, rödkålskrisp, pommes frites samt vitlökssås
  • ONSDAG 20/3
    Asiatisk biffgryta med kokosmjölk, chili, ingefära, lime samt äggnudlar
    Franska fiskbiffar serveras med ärtor, brynt smör samt potatisstomp
    Vegobollar i kormasås serveras med koriander samt blomkålsris
  • TORSDAG 21/3
    Grekisk köttfärslåda med fetaost, oliver, syrlig tomatsky samt ugnsrostad potatis
    Fiskgratäng med räkor, dill, vitt vin samt kokt potatis
    Vegofärslåda med fetaost, oliver, syrlig tomatsky samt ugnsrostad potatis
    Soppa, tunna pannkakor sylt och grädde
  • FREDAG 22/3
    Meatfree Friday, tema: smaker från Polen
  • LÖRDAG 23/3
    Lördagsbuffé med flera varmrätter samt vegetariskt alternativ, sill- och salladsbuffé
  • SÖNDAG 24/3
    FÖRBOKA GÄRNA BORD PÅ 010-160 80 00
    Sill-, lax- och salladsbuffé
    Lågtempererad tri-tip av kalv serveras med chimichurri, rödvinssås samt rotfruktsgratäng
    Även andra varmrätter, vegetariskt alternativ samt stort dessertbord
  • VECKA 13
  • MÅNDAG 25/3
    * Våffeldagen*
    Fläskkotlett Esterhazy med crème fraiche, saltgurka samt kokt potatis
    Panerad rödspätta med stuvad spenat samt kokt potatis
    Tortellinigratäng med kronärtskocka, oliver, spenat samt Grana Padano
    Belgiska våfflor med sylt och grädde
  • TISDAG 26/3
    Örtfylld kycklingfilé med baconcrème, cocktailtomater samt ugnsrostad potatis
    Ugnsbakad fiskfilé i vitvinssås smaksatt med vanilj samt rosmarin
    Zucchinifritters med lime- & honungsyoghurt samt rostad potatis
  • ONSDAG 27/3
    Rimmad oxbringa med pepparrotssås, bakad lök samt rotfruktsstomp
    Kalvlever Suédoise med sidfläsk, grädde samt lingon
    Krämig kaviarströmming med kokt potatis
    Vegansk svampgryta med jordärtskocka och ris
  • TORSDAG 28/3
    Biff á la Lindström, skysås, buljongkokta rotsaker samt potatismos
    Pocherad torsk med räkor, brynt smör, ärtor, pepparrot samt kokt potatis
    Gräddstuvad vegetarisk pyttipanna med stekt ägg samt rödbetor
    Soppa, tunna pannkakor sylt och grädde
  • FREDAG 29/3
    Meatfree Friday, fredagsmys med vegobrunch
  • LÖRDAG 30/3
    Lördagsbuffé med flera varmrätter samt vegetariskt alternativ, sill- och salladsbuffé
  • SÖNDAG 31/3
    * FÖRBOKA GÄRNA BORD PÅ 010-160 80 00 *
    Sill-, lax- och salladsbuffé
    Vildsvinsfärsrulle fylld med skogssvamp serveras med enbärssky och rotfruktsgratäng
    Även andra varmrätter, vegetariskt alternativ samt stort dessertbord

Var med och stötta Svenska kyrkans internationella arbete genom att lämna valfritt bidrag i samband med att du äter lunch hos oss. Förra året skänkte vi och våra gäster tillsammans 1353 kronor till Svenska kyrkans internationella arbete. Tack vare detta och andras bidrag kan Svenska kyrkan skapa förutsättningar för människor som lever i utsatthet att själva förändra sina liv. Gåvorna används för att stärka människor och deras egna kamp för mat, försörjning, trygghet, utbildning och hälsa. De används också till akut hjälp vid katastrofer.