Intresserad av att arbeta hos oss? Kul!

På Stiftsgården jobbar anställda och ideella sida vid sida. Det har gjort denna mötesplats till en oas för många i över 70 år.
Vill du också arbeta på Stiftsgården? Här nedan kan du läsa mer om vilka möjligheter som finns.

Lediga tjänster

Just nu söker vi en ny medarbetare för arbete som receptionist och bokare på 75% (reglerad arbetstid). Tjänsten innebär att du arbetar i vår enhet för Sälj och service framför allt med receptionsarbete, försäljning, bokning, kommunikation och viss administration. Därtill kommer allmänna arbetsuppgifter som är lika för all personal: värdskap och konferensservice, handledning av volontärer, vikarier, praktikanter mfl, utveckling av verksamhet och arbetsplats samt vid behov vikariera för annan arbetstagare.

Önskvärda kvalifikationer

  • Mycket bra på att ge god service
  • Gymnasiekompetens med lämplig inriktning eller likvärdiga erfarenheter
  • God vana på att arbeta med kassa- och bokningssystem
  • Mycket god administrativ förmåga
  • Mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga
  • Goda kunskaper i engelska

Det är en tillsvidaretjänst med tillträde tidigast den 5 mars 2018. För att säkerställa att vi trivs med varandra praktiserar vi sex månaders provanställning. Utbildning eller erfarenhet är meriterande. Vi behöver din ansökan senast 24 januari 2018, prövning av sökande sker löpande.

Ansökan skickas till roland.soderberg@svenskakyrkan.se eller Stiftsgården Rättvik/Roland Söderberg, Kyrkvägen 2, 795 32 Rättvik. För frågor om tjänsten ber vi dig kontakta vår föreståndare Roland Söderberg på 076-940 80 06 eller Karin Tahlén, facklig företrädare för Vision på 010-160 80 00.

Ideellt arbete

Det finns möjlighet att arbeta ideellt på Stiftsgården kortare perioder. Ersättningen du får består av mat, logi och resa med billigaste transportmedel till oss. I gengäld får du arbetserfarenhet och möjlighet att få referenser inför framtida jobbsökningar. Du är alltid välkommen med din ansökan. Kontaktperson är vår driftchef Anna Jonsson. Du når Anna på Anna.Jonsson2@svenskakyrkan.se eller via vår växel 010-160 80 00. Handlingen sparas hos oss i tre år, därefter behöver du ansöka på nytt. Berätta kort om dig själv och dina tidigare arbeten/ erfarenheter, vilket arbetsområde du önskar jobba inom, vilken tidsperiod du önskar samt i vilken omfattning du önskar arbeta. Har vi några arbetsuppgifter som vi tror kan passa dig hör vi av oss.

Volontär

Är du intresserad av att komma till Stiftsgården och jobba som volontär? Att jobba som volontär innebär att du är med och formar Stiftsgårdens miljö och deltar i gårdens arbete och liv. Vi tar emot volontärer året om, korta såväl som längre perioder. Alla är välkomna att söka! Kontaktperson är vår ungdomsansvarige Jimmy Jansson. Du når Jimmy på jimmy.jansson@svenskakyrkan.se eller via vår växel på 010-160 80.

Socialt engagemang

Stiftsgården har alltid varit en öppen plats med ett starkt socialt engagemang. Många är de som genom åren haft arbetsträning hos oss, vissa har dessutom övergått till anställning. Vi har ett bra samarbete med Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan men vi har även samarbeten med socialförvaltningar och kvinnojourer. Kontaktperson är vår driftchef Anna Jonsson. Du når Anna på Anna.Jonsson2@svenskakyrkan.se eller via vår växel 010-160 80 00.

Intresseanmälan till framtida tjänst

Stiftsgården är en bred verksamhet och består av flera olika verksamhetsområden. Kontaktperson är vår föreståndare Roland Söderberg. Du når Roland på Roland.soderberg@svenskakyrkan.se eller via vår växel på 010-160 80 00. Ansökan kan skickas med epost eller via vanlig post på Stiftsgården Rättvik, Kyrkvägen 2, 795 32 Rättvik. Uppge i ditt brev vilket verksamhetsområde du är intresserad av, vilken omfattning du söker arbete på, om du även är intresserad av vikariat eller endast fast tjänst samt berätta kort om dig själv. Bifoga även ditt CV. Dina handlingar sparas i tre år därefter behöver du skicka in en ny ansökan. Vi hör av oss om vi skulle ha en tjänst vi tror skulle kunna passa dig.

Information och medgivande gällande EU´s nya datalagringsdirektiv finns på alla våra formulär. Har du skickat in en egen ansökan gäller samma direktiv.