Intresserad av att arbeta hos oss? Kul!

På Stiftsgården jobbar anställda och ideella sida vid sida. Det har gjort denna mötesplats till en unik plats för många i över 70 år.
Vill du också arbeta på Stiftsgården? Här nedan kan du läsa mer om vilka möjligheter som finns.

Lediga tjänster

Just nu finns inga lediga tjänster att söka men skicka gärna en intresseanmälan med CV och personligt brev till pontus.gunnarsson@svenskakyrkan.se.

Ideellt arbete

Det finns även möjlighet att arbeta ideellt på Stiftsgården kortare perioder. Ersättningen du får består av mat, logi och resa med billigaste transportmedel till oss. I gengäld får du arbetserfarenhet och möjlighet att få referenser inför framtida jobbsökningar. Du är alltid välkommen med din ansökan. Kontaktperson är vår driftchef Anna Jonsson. Du når Anna på anna.jonsson2@svenskakyrkan.se eller via vår växel 010-160 80 00. Handlingen sparas hos oss i tre år, därefter behöver du ansöka på nytt. Berätta kort om dig själv och dina tidigare arbeten/ erfarenheter, vilket arbetsområde du önskar jobba inom, vilken tidsperiod du önskar samt i vilken omfattning du önskar arbeta. Har vi några arbetsuppgifter som vi tror kan passa dig hör vi av oss.

Volontär


Är du intresserad av att komma till Stiftsgården och jobba som volontär? Att jobba som volontär innebär att du är med och formar Stiftsgårdens miljö och deltar i gårdens arbete och liv. Just nu söker vi volontärer som vill jobba hos oss under våren. Alla är välkomna att söka, även du som behöver stöd på något sätt! Kontaktperson är Jimmy Nilsson. Du når Jimmy på jimmy.nilsson@svenskakyrkan.se eller på 010-160 80 82. För mer information om vad det innebär att arbeta som volontär hos oss och för att ansöka se här.

Socialt engagemang

Stiftsgården har alltid varit en öppen plats med ett starkt socialt engagemang. Många är de som genom åren haft arbetsträning hos oss, vissa har dessutom övergått till anställning. Vi har ett bra samarbete med Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan men vi har även samarbeten med socialförvaltningar och kvinnojourer. Kontaktperson är vår driftchef Anna Jonsson. Du når Anna på anna.jonsson2@svenskakyrkan.se eller via vår växel 010-160 80 00.

Intresseanmälan till framtida tjänst


Stiftsgården är en bred verksamhet och består av flera olika verksamhetsområden. Kontaktperson är vår föreståndare Pontus Gunnarsson. Du når Pontus på pontus.gunnarsson@svenskakyrkan.se eller via vår växel på 010-160 80 00. Ansökan kan skickas med epost eller via vanlig post på Stiftsgården Rättvik, Kyrkvägen 2, 795 32 Rättvik. Uppge i ditt brev vilket verksamhetsområde du är intresserad av, vilken omfattning du söker arbete på, om du även är intresserad av vikariat eller endast fast tjänst samt berätta kort om dig själv. Bifoga även ditt CV. Dina handlingar sparas i tre år därefter behöver du skicka in en ny ansökan. Vi hör av oss om vi skulle ha en tjänst vi tror skulle kunna passa dig.

Information och medgivande gällande EU´s nya datalagringsdirektiv gäller när du fyller i och skickar in alla våra formulär. Har du skickat in en egen ansökan gäller samma direktiv.