<h4>Välkommen att fira årets traditionella högtider i gemenskapens tecken hos oss på Stiftsgården!</h4>

JUL

Under julhelgen väntar god mat, sång, lek och vilsam tillvaro. Tillsammans delar vi julens budskap i Enhetens kapell och Rättviks kyrka. I vår trivsamma miljö kan du forma dina juldagar utifrån det program som erbjuds. Här ges tillfälle att mötas för alla åldrar. Och du – på julaftonskvällen brukar tomten så klart titta in! Att fira jul på Stiftsgården är att fira en traditionell jul tillsammans.

PÅSK

På Stiftsgården delar vi påskens dynamik med varandra. Vi följer Jesus och hans lärjungar i Evangeliets passionshistoria: Skärtorsdagens blandade känslor, Långfredagens smärta, lidande och död, Påskdagens (och nattens) jubel. Andakter och gudstjänster i Enhetens kapell och i Rättviks kyrka. Samtal och reflektion kring påskens drama och mysterium. I matsalarna får vi dela måltidsgemenskap med varandra och självklart får vi även ta del av påskens goda mattraditioner. Det kommer också finnas tid för lek, vila och rekreation.

MIDSOMMAR

Välkommen att fira en traditionell, alkoholfri och lekfull midsommar hos oss på Stiftsgården. Vi vill samla människor i alla åldrar och tillsammans skapa en oförglömlig sommarnatt. Stiftsgårdens kök inbjuder till stor midsommarbuffé och även om midsommarnatten är kort väntar sköna sängar i trivsamma rum.

Varmt välkommen till Stiftsgården året om!