Välkommen att fira årets högtider i gemenskapens tecken hos oss på Stiftsgården!

JUL

Under julhelgen väntar god mat, sång, lek och vilsam tillvaro. Tillsammans delar vi julens budskap i Enhetens kapell och Rättviks kyrka. I vår trivsamma miljö kan du forma dina juldagar utifrån det program som erbjuds. Här ges tillfälle att mötas för alla åldrar. Och du – på julaftonskvällen brukar tomten så klart titta in! Att fira jul på Stiftsgården är att fira en traditionell jul tillsammans.

PÅSK

På Stiftsgården delar vi påskens dynamik med varandra. Vi följer Jesus och hans lärjungar i Evangeliets passionshistoria: Skärtorsdagens blandade känslor, Långfredagens smärta, lidande och död, Påskdagens (och nattens) jubel. Andakter och gudstjänster i Enhetens kapell och i Rättviks kyrka. Samtal och reflektion kring påskens drama och mysterium. I matsalarna delar vi måltidsgemenskap med varandra och självklart får vi även ta del av påskens goda mattraditioner. Det finns också tid för lek, vila och rekreation.

MIDSOMMAR

Välkommen att fira en traditionell, alkoholfri och lekfull midsommar på Stiftsgården. Vi samlar människor i alla åldrar och skapar tillsamman en oförglömlig midsommarupplevelse. Köket bjuder in till stor midsommarbuffé och även om midsommarnatten är kort väntar sköna sängar i trivsamma rum.

Varmt välkommen till Stiftsgården året om!