Julmat på Stiftsgården

Välkommen att njuta av julens smaker hos oss!

Vi serverar mat alla dagar under julhelgen.

JULMAT PÅ STIFTSGÅRDEN

Välkommen att njuta av julens smaker hos oss!

Julbordslunch 8 december kl. 12.00-14.00 350kr  (barn 5-12år 150kr) Sista dag för bokning 3 december

Julbord företag 9 december  kl. 13.00-15.00   495kr (barn 5-12år 150kr) Sista dag för bokning 4 december 

Julbrunch 14 december kl 11.00-14.00  350kr  (barn 5-12år 150kr) Sista dag för bokning 9 december 

Julbrunchen innehåller bland annat: Smoothies, rödbetssallad, skagenröra, julskinka, korvar, pastejer, syltor och andra charkuterier. Senap, såser, crème, ägghalvor, spreds, sallader, picklade grönsaker, tunnbrödsstubbar, lax, sill, ost, marmelad, sylt, curd, kompott, granola, shot, juicer, köttbullar, prinskorv, bacon, gratinerad omelett, Janssons frestelse, brysselkål, pannkakor, ribs, stekt potatis, bröd, shakshuka, bönor, ris a la Malta, kakor, muffins, kaffe, te, drycker, glögg, pepparkakor mm. Även försäljning av egentillverkade delikatesser. Med reservation för ändringar.

Boka på 010-160 80 00 eller info@stiftsgardenrattvik.se

VI SERVERAR ÄVEN JULMAT UNDER HELA JULHELGEN

Julafton 24 december

Tid: kl. 12.30–15.00 Pris: 525 kr (barn 5-12 år 220 kr). Sista dag för bokning 21 december

Vi serverar Stiftsgårdens stora traditionella julbord med många kalla och varma rätter samt ett dessert- och godis bord.

Juldagen 25 december

Tid: kl. 13.00–15.00 Pris: 350 kr ( barn 5-12 år 90 kr). Sista dag för bokning 21 december

Vår traditionella lutfisk- och julsteksdag med även andra varma rätter.

Innehåller bland annat lutfisk, kokt potatis, gröna ärtor, vit sås, bacon, skirat smör, kryddpeppar, julstek, gräddsås, gelé och inlagd gurka. Vi serverar även andra varma och kalla rätter så som sallader, sill, lax, julskinka, ägg, ost, bröd, pastejer, syltor, korvar, köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse, omelett och dessertbord.

Annandag jul 26 december

Tid: kl. 13.00–15.00 Pris: 350 kr (90 kr/barn). Sista dag för bokning 21 december

Vår traditionella kalkonsteksdag med även andra varma rätter.

Innehåller bland annat kalkon, gräddsås, gelé, äpplen, katrinplommon, lök, kokt potatis och varma grönsaker. Vi serverar även andra varma och kalla rätter så som sallader, sill, lax, julskinka, ägg, ost, bröd, pastejer, syltor, korvar, köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse, omelett och dessertbord. Sista dagen för bordsbokning är tisdag den 19 december på info@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 00.

Boka på 010-160 80 00 eller info@stiftsgardenrattvik.se