Pris från 2190 kronor

Välkommen till en helg i höstvacker Siljansbygd! Kom och ladda batterierna och skafferiet. Här är lugnet påtagligt och luften frisk. Vi bjuds in i naturens överflödande skafferi och tillsammans med erfarna guider beger vi oss ut i de sköna Rättviksskogarna. Under lördagens bärutflykt äter vi lunch ute i det fria. På kvällen serveras middag i Stiftsgårdens trevliga restaurang, självklart blir det med skogen som tema. Söndag beger vi oss ut i skogen igen, nu för att leta härlig matsvamp. Bären och svampen du plockat blir till fina kulinariska minnen att njuta av med vänner till vardag och fest hemmavid när vintern blir kall och mörk. Inga förkunskaper krävs. Det räcker med en positiv förväntan, funktionella kläder och skor samt lust att utforska det goda skog och mark erbjuder oss!

Ingår
2 nätter inkl. sänglinnen och frukost, två utflykter med ledare, lunch utomhus lördag, middagsbuffé lördag, söndagsbuffé samt att ni så klart får ta med er de bär och svampar som ni plockat under helgen.

Datum
Fredag – söndag 9-11 september. (Incheckning från klockan 15.00 fredag, utcheckning senast kl. 11.00 söndag)

Boka
Bokning måste ske senast 1 vecka före, efteranmälan endast i mån av plats. Minimum antal deltagare är 4 personer. För att boka kontakta oss på bokningen@stiftsgarden.org eller 010-160 80 01.

Frågor
För frågor kontakta oss på tfn 010-160 80 01 eller bokningen@stiftsgarden.org