Cykelpaket Dalhalla

Pris från 1390 kronor (del i dubbelrum)

Bo trivsamt, ät gott och upptäck Siljansbygden från cykelsadeln!

Välkommen att upptäcka den vackra Siljansbygden från cykelsadeln. I paketet ingår en karta & informationsbroschyr om Cykeltur Dalhalla. Turen bjuder på vackra vyer över det variationsrika dalalandskapet och du passerar under dagen flera vackra dalabyar där de rödmålade husen står tätt och byvägarna slingrar sig fram. Turen följer också några gamla nedlagda kalkbanor som tjänstgjort som transportvägar för mängder av kalk som brutits i traktens många kalkbrott. Längs vägen finns många spår på det skogsbruk som skett i området i hundratals år och du passerar också den spektakulära utomhusarenan Dalhalla som är ett av Siljansbygdens mest populära besöksmål. Cyklar gör du på egen hand. Bor trivsamt och äter gott gör du hos oss på Stiftsgården!

I paketet ingår

Logi 2 nätter (inkl. sänglinnen och städning)
2 x frukost
2 x middag
1 x lunchpaket (välj mellan pastasallad med bröd eller matig baguette. Även frukt, 0,5 l dricka samt kaffe/te i egen termos)
1 x karta & informationsbroschyr

Tillval

Hyrcykel (inkl. hjälm)
Extra nätter
Lunch avresedagen
Guide

Bokning, betalning & avbokning

För bokning eller frågor är du välkommen att kontakta oss på bokningen@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 01. Erbjudandet är inte tidsbestämt utan kan bokas valfria datum på förfrågan. Tänk dock på att vara ute i god tid om du vill komma under sommaren då det är en populär tid att komma till oss. Detaljerade betalningsuppgifter och avbokningsregler får du i samband med din bokningsbekräftelse.