Filébuffé

Dalhallakvällar

Förrättsbuffé:

  • Gazpacho och brödpinnar
  • Rödbetscarpaccio med fetaost
  • Rostbiff toppad med rostad lök och sesamdressing
  • Tomat– och löksallad
  • Melonsallad med mozzarella

Varmrättsbuffé:

  • Honung- & chipotlemarinerad fläskfilé
  • Lime- & mangomarinerad kycklingfilé
  • Örtrubbad laxfilé
  • Potatisgratäng
  • Klyftpotatis

Såser:

  • Rödvinssky
  • Chilibearnaise
  • Skagenröra
  • Tryffelmajjo(vegansk)
  • Tzatziki

Dessertbuffé:

  • Rättviksglass med olika tillbehör
  • Pajer
  • Pannacotta med topping
  • Kladdkaka
    Fruktsallad
    -och mycket mera

Pris: 370 kr/vuxen, 105 kr/barn.

Boka bord på info@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 00.

Datum och tider
Filébuffé serveras mellan 17.00 och 18.30 (buss till Dalhalla 18.15 och 19.15):

  • 5, 6, 7, 12, 13, 16, 20, 25 juli
  • 2, 23, 24 augusti
  • 14 september