Filébuffé
Dalhallakvällar
Förrättsbuffé:
- Gazpacho och brödpinnar
- Rödbetscarpaccio med fetaost
- Rostbiff toppad med rostad lök och sesamdressing
- Tomat– och löksallad
- Melonsallad med mozzarella
Varmrättsbuffé:
- Honung- & chipotlemarinerad fläskfilé
- Lime- & mangomarinerad kycklingfilé
- Örtrubbad laxfilé
- Potatisgratäng
- Klyftpotatis
Såser:
- Rödvinssky
- Chilibearnaise
- Skagenröra
- Tryffelmajjo(vegansk)
- Tzatziki
Dessertbuffé:
- Rättviksglass med olika tillbehör
- Pajer
- Pannacotta med topping
- Kladdkaka
Fruktsallad
-och mycket mera
Pris: 370 kr/vuxen, 105 kr/barn.
Boka bord på info@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 00.
Datum och tider
Filébuffé serveras mellan 17.00 och 18.30 (buss till Dalhalla 18.15 och 19.15):
- 5, 6, 7, 12, 13, 16, 20, 25 juli
- 2, 23, 24 augusti
- 14 september