Filébuffé

Dalhallakvällar

Förrättsbuffé:

  • Gazpacho och brödpinnar
  • Rödbetscarpaccio med fetaost
  • Rostbiff toppad med rostad lök och sesamdressing
  • Tomat– och löksallad
  • Melonsallad med mozzarella

Varmrättsbuffé:

  • Honung- & chipotlemarinerad fläskfilé
  • Lime- & mangomarinerad kycklingfilé
  • Örtrubbad laxfilé
  • Potatisgratäng
  • Klyftpotatis

Såser:

  • Rödvinssky
  • Chilibearnaise
  • Skagenröra
  • Tryffelmajjo(vegansk)
  • Tzatziki

Dessertbuffé:

  • Rättviksglass med olika tillbehör
  • Pajer
  • Pannacotta med topping
  • Kladdkaka
    Fruktsallad
    -och mycket mera

Datum och tider
30 juni kl. 17.00.
1 juli kl. 17.00.
7 juli kl. 17.00.
8 juli kl. 17.00.
12 juli kl. 17.00.
13 juli kl. 17.00.
14 juli kl. 17.00.
18 juli kl. 17.00.
22 juli kl. 17.00
23 juli kl. 17.00.
28 juli kl. 17.00.
29 juli kl. 17.00.
30 juli kl. 17.00.
1 augusti kl. 17.00.
4 augusti kl. 17.00.
5 augusti kl. 17.00.
12 augusti kl. 17.00.
18 augusti kl. 17.00.
19 augusti kl. 17.00.
2 september kl. 17.00.
16 september kl. 17.00.

Pris: 350 kr/vuxen, 100 kr/barn.

Boka bord på info@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 00.