Filébuffé
Dalhallakvällar
Förrättsbuffé:
- Gazpacho och brödpinnar
- Rödbetscarpaccio med fetaost
- Rostbiff toppad med rostad lök och sesamdressing
- Tomat– och löksallad
- Melonsallad med mozzarella
Varmrättsbuffé:
- Honung- & chipotlemarinerad fläskfilé
- Lime- & mangomarinerad kycklingfilé
- Örtrubbad laxfilé
- Potatisgratäng
- Klyftpotatis
Såser:
- Rödvinssky
- Chilibearnaise
- Skagenröra
- Tryffelmajjo(vegansk)
- Tzatziki
Dessertbuffé:
- Rättviksglass med olika tillbehör
- Pajer
- Pannacotta med topping
- Kladdkaka
Fruktsallad
-och mycket mera
Datum och tider
30 juni kl. 17.00.
1 juli kl. 17.00.
7 juli kl. 17.00.
8 juli kl. 17.00.
12 juli kl. 17.00.
13 juli kl. 17.00.
14 juli kl. 17.00.
18 juli kl. 17.00.
22 juli kl. 17.00
23 juli kl. 17.00.
28 juli kl. 17.00.
29 juli kl. 17.00.
30 juli kl. 17.00.
1 augusti kl. 17.00.
4 augusti kl. 17.00.
5 augusti kl. 17.00.
12 augusti kl. 17.00.
18 augusti kl. 17.00.
19 augusti kl. 17.00.
2 september kl. 17.00.
16 september kl. 17.00.
Pris: 350 kr/vuxen, 100 kr/barn.
Boka bord på info@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 00.