Förläger

Året före konfirmationen

Vi tänker på er alla och det står inte på förrän sommaren 2021 är på intågande. År 2020 har varit ett annorlunda år med Covid-19 och vi har fått ställa om vår verksamhet. Under rådande omständigheter vet vi i dagsläget inte hur sommaren kommer att se ut.
Mer information om vad som händer kommer så fort vi får besked från FHM och regeringen om hur våren och smittspridningen fortlöper.

Förläger är ett läger som erbjuds dig som är blivande Stiftsgårdskonfirmand. Sommaren innan det är dags för konfirmationsläger har du möjlighet att vara med på våra förläger. Ett sex dagar långt läger där du har möjlighet att lära känna dina blivande konfirmationskompisar lite bättre och se vad som väntar dig nästa sommar då du själv är konfirmand. Bad och lek blandas med samtal både i gruppen och med de som är konfirmander. Lägret avslutas med att du får följa årets konfirmander under deras konfirmationshögtid för att få lite försmak på vad som väntar dig.

En inbjudan till förläger skickas ut till dig som fått en bekräftad plats på något av våra konfirmationsläger. Observera att inbjudan inte säkerställer att du har en plats på förlägret, det är fortfarande bokning och först till kvarn som gäller. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på 010-160 80 00.

Välkommen till oss på Stiftsgården!