Förläger

Året före konfirmationen

Förläger 2020

P.g.a. rådande omständigheter kommer sommarens båda förläger att flyttas fram.

Vi kommer att erbjuda deltagarna en lägerhelg den 18-20 september 2020. Alla som är anmälda till sommarens förläger blir automatiskt framflyttade till denna helg.

Om ditt barn inte kan komma på detta läger eller om ni väljer att avboka lägerplatsen måste ni meddela detta till karin.pellgaard@svenskakyrkan.se senast 30 juni.

Den förskottsbetalning som gjorts till detta läger framflyttas till lägret i september, en ny bekräftelse kommer att skickas ut i mitten på augusti.

Väljer ni att avboka ert barns plats får ni era förskottspengar återbetalade, maila dessa uppgifter till christina.e.hedlund@svenskakyrkan.se

  • Ert barns namn och vilket läger ert barn var anmält till
  • Ett kontonummer där återbetalningen görs
  • Namn på den som står på kontot och ett telefonnummer om vi skulle behöva komma i kontakt med er.

Förläger är ett läger som erbjuds dig som är blivande Stiftsgårdskonfirmand. Sommaren innan det är dags för konfirmationsläger har du möjlighet att vara med på våra förläger. Ett sex dagar långt läger där du har möjlighet att lära känna dina blivande konfirmationskompisar lite bättre och se vad som väntar dig nästa sommar då du själv är konfirmand. Bad och lek blandas med samtal både i gruppen och med de som är konfirmander. Lägret avslutas med att du får följa årets konfirmander under deras konfirmationshögtid för att få lite försmak på vad som väntar dig.

En inbjudan till förläger skickas ut till dig som fått en bekräftad plats på något av våra konfirmationsläger. Observera att inbjudan inte säkerställer att du har en plats på förlägret, det är fortfarande bokning och först till kvarn som gäller. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på 010-160 80 00.

Välkommen till oss på Stiftsgården!