Livsmedelshygien

Varm mat, fördjupningskurs
5-6 maj 2021

Detta är en fortsättning på Grundläggande kurs i Livsmedelshygien. För att kunna tillgodogöra dig fördjupningskursen bör du ha gått Grundkursen eller ha motsvarande kunskaper om basal livsmedelshygien inklusive personlig hygien.

Kursen ger fördjupade kunskaper om hur vi kan förebygga att våra gäster blir sjuka av maten samt hur vi minskar matsvinnet. Fokus ligger på varm mat, tillagning, varmhållning, nedkylning, förvaring och uppvärmning och även råvaruval. Ett avsnitt handlar om etiska aspekter på val av kött och köttprodukter.

Mer info hittar du här: Livsmedelshygien, folder
För frågor är du välkommen att kontakta oss på program@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 00 vxl.
För bokning vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt med besked om du fått plats.

Gör din intresseanmälan här!