Livsmedelshygien

Varm mat, fördjupningskurs
Flyttad till i höst

Marie-Louise Danielsson-Tham är professorn som lyckas kombinera expertkompetens i livsmedelshygien med ett brinnande intresse att lära ut och en stor portion humor. Vi är därför väldigt glada att åter kunna erbjuda en förstklassig fördjupningskurs om Varm mat på Stiftsgården i Rättvik med Marie-Louise som kursledare, denna gång med särskilt fokus på soppluncher.

Detta är en fördjupning i livsmedelshygien. För att kunna tillgodogöra dig kursen bör du därför ha gått en grundkurs eller ha motsvarande kunskaper om basal livsmedelshygien inklusive personlig hygien och HACCP.
Kursen ger fördjupade kunskaper om hur vi kan förebygga att våra gäster blir sjuka av maten samt hur vi minskar matsvinnet. Fokus ligger på varm mat, tillagning,

Mer info om kursen: Livsmedelshygien varm mat, folder
För frågor är du välkommen att kontakta oss på program@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 00 vxl.
För anmälan vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt med besked om du fått plats.

Gör din anmälan här!