Midsommarmat

Midsommarafton 21 juni 

Sillunch med tillbehör (fullbokat). Buffén innehåller bland annat olika sorters lax, småvarma rätter samt ett stort salladsbord.

  • 10 sorters sill: Glasmästar, senap, skärgård, fläder/citron, svartvinbär, curry, kräft, rostad vitlök, vanilj/punsch, apelsin/örter
  • 3 sorters veganska sillar: senap, skärgård, klassisk inlagd
  • Matjessillfat med gräddfil, gräslök, rödlök, ägg
  • Tofufat med iMat fraiche, gräslök, rödlök, tångrom
  • Husets dillgravade lax med handslagen hovmästarsås
  • Kallrökt lax med pepparrotsfärskost
  • Gubbröra
  • Rökt morot med vegansk färskostcrème smaksatt med örter
  • Fänkålspicklad zucchini
  • Sallad på färskpotatis med bönor i tryffeldressing
  • Grönsallad med rädisor och sockerärtor
  • Melonfat med mynta och fetaost
  • Fäbodknäcke, filmjölksbröd, vispat citronsmör, prästost
  • Stort salladsbord med olika dressingar
  • Kokt färskpotatis

Pris: 130 kr vuxen, 75 barn 5-12 år.
Tid: 11.30-13.30.

Midsommaraftonsbuffé. Buffén består bland annat av olika sorters sill, olika sorters lax samt makrill. Olika ostar samt andra varma och kalla rätter.

  • 9 sorters sill
  • 3 sorters vegansk sill
  • Matjessillfat med gräddfil, rödlök, gräslök, ägg
  • Tofufat med iMat fraiche, gräslök, rödlök, tångrom
  • Ungs marinerad lax med hjortron och pepparrotskräm
  • Rökt makrill
  • Husets dillgravade lax med handslagen hovmästarsås
  • Peppargravad lax med honungsyoghurt
  • Fänkålspicklad zucchini
  • Kallrökt lax med pepparrotscrème
  • Gubbröra
  • Färskpotatissallad
  • Ägghalvor med majonnäs, räkor och stenbitsrom
  • Rökt fläskkarré
  • Plommonfat
  • Ostbricka
  • Melonsallad med fetaost
  • Fäbodknäcke, filmjölksbröd, prästost
  • Salladsbord och olika dressingar
  • Västerbottenpaj
  • Getostpaj med balsamico marinerade jordgubbar
  • Sommarsparris
  • Färskpotatis
  • Janssons frestelse
  • Köttbullar
  • Prinskorv
  • Grillad fläskkarré
  • Sommarmarinerade kycklingfiléer
  • Midsommartårta
  • Jordgubbar med grädde eller havrevisp

Pris: 475 kr vuxen, 160 kr barn 5-12 år.
Tid: 16.30.

Boka bord senast den 18 juni till bokningen@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 01.