Musik vid Siljan

* Alltid vecka 27 *
Bo i händelsernas centrum!

Musik vid Siljan genomförs vecka 27 varje år. Veckan innehåller konserter, bystugedanser och kurser i av skilda slag. Allt från körsång, kulning och spelmansstämmor, till ethno, polskor och låtspel.

Under denna vecka kan du bo på Stiftsgården, i centrum av spelplatserna, som framför allt ligger i Rättvik, Leksand och Mora. Dagligen klockan 9:30-11:30 finns möjlighet att delta i musicerande och sång på Stiftsgården med ledare och ett härligt gäng musikälskare. Dessa förmiddagar ges också möjlighet att berätta om de musikupplevelser som gårdagen gav och planerna för morgondagen. Varje dag finns också möjlighet att äta lunch hos oss. Betalning för lunchen sker över disk och kräver ingen förbokning. Är ni dock en grupp om fler än 10 personer får ni gärna förboka så reserverar vi ett bord åt er.

Kom ihåg att boka logi i god tid, det blir snabbt fullt! Vi har många gäster denna tid på året. Först till kvarn gäller.

För mer info om logi se här: 2020 års priser läggs upp här så snart de är klara
För program se här: 2020 års program läggs upp här så snart det är klart
För frågor vänligen kontakta vår musiker Jennifer Ferguson på 010-160 80 61 eller jennifer.ferguson@stiftsgardenrattvik.se.
För att boka vänligen kontakta vår bokning på 010-160 80 01 eller bokningen@stiftsgardenrattvik.se

Ange ”Musik vid Siljan” vid bokning!