Stiftsgården söker sommarpersonal

Vintern gnistrar och sommaren må kännas som en hägring. Trots det söker vi just nu efter personer som vill jobba hos oss i sommar. Är det kanske du eller någon du känner?

Reception
Vill du jobba med oss i reception under sommaren?
Vi behöver några fler medarbetare till vårt arbetslag i sommar. Hos oss på reception/bokning kommer Du att bland annat arbeta i bokningssystemet Jupiter, ta hand om våra gäster vid ankomst, avresa och ge service under deras vistelsen hos oss på Stiftsgården. Därför söker vi personal som är serviceinriktad och som trivs med att arbeta i nära kontakt med våra gäster både per telefon och fysiskt. Det är extra viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. Välkommen med frågor och din ansökan på mejl. Räkna med varierade arbetstider och att jobba varannan helg.

Välkommen med frågor och din ansökan på mejl, Monika.Vester@svenskakyrkan.se

Restaurang
Vill du jobba med oss i serveringen i sommar?
Vi behöver flera medarbetare till vårt team i sommar. Hos oss i restaurangen kommer DU att vara en i vårt glada team som tar hand om våra gäster i restaurangen, så service och kundbemötande är viktigt för oss därför söker vi serveringpersonal som är serviceinriktad och som trivs med att arbeta i restaurangmiljö. Som en i vårt team arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som att jobba med olika bufféer, städning och disk men även kommer dina arbetsuppgifter att vara servering i våra gästmatsalar. Som servitris/servitör hos oss arbetar du nära våra gäster vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål.

Välkommen med frågor och din ansökan på mejl, anna-lena.tarnstrom@svenskakyrkan.se eller koket@stiftsgardenrattvik.se

Hotell
Vill du jobba med oss på lokalvård i sommar?
Vi behöver några fler medarbetare till vårt arbetslag i sommar. Hos oss på driftenheten kommer Du att jobba med i huvudsak hotellstädning och textilvård. Vi behöver dig som är noggrann och arbetsvillig och som gillar att göra trevligt för andra. På Stiftsgården möter vi hela tiden många gäster så service och kundbemötande är viktigt för oss. Räkna med att jobba varannan helg.

Välkommen med frågor och din ansökan på mejl, Anna.Jonsson2@svenskakyrkan.se.

Hoppas att vi ses!