Vandringspaket

Vandringsfestival 16-18 september 2016

Pris från 1400 kronor

I Rättvik med omnejd finns ett myller av äldre vandringsleder, byvägar, fäbod- och kyrkstigar som alla har spännande historier att berätta. Genom århundraden har allt från stridande dalkarlar, pilgrimer, fäbodkullor, forkörare och kyrkobesökare till kungar och upptäcktsresande färdats på dessa vägar. Förr vandrade människor mest för att de var tvungna för sitt levebröd, idag söker många något annat. Fokus ligger ofta på motion eller kanske att njuta av en utsikt, men möjligheten till en inre resa blir för många alltmer viktig. Vandringsfestivalen erbjuder en stor variation av vandringar och välkomnar dig som vill vandra tillsammans i grupp.

KOM, BO OCH VANDRA I VACKRA RÄTTVIK!

Ingår
Logi 2 nätter inkl. sänglinnen och frukost samt vandringspass inkl. eller exkl. krogvandring.

Boka
Bokning måste ske senast 9 september, senare endast i mån av plats. För att boka paketet kontakta oss på bokningen@stiftsgarden.org eller 010-160 80 01. Bokning av enskilda vandringar samt efteranmälningar kan ske direkt till info@greenowltravel.com.

Frågor
För frågor om logi & mat kontakta oss på tfn 010-160 80 00 eller info@stiftsgarden.org
För frågor om vandringarna kontakta Lotta Backlund på Green Owl Travel som vi samarbetar med på tfn 073-616 11 10 eller lotta@greenowltravel.com

Här hittar du helgens program och praktisk info.