OMTYCKT, GOTT & HÅLLBART!
Varje fredag vid lunch dukar vi upp till fest. En fest som går i hälsans och miljöns tecken. Då serverar vi nämligen en stor vegetarisk buffé. Vår duktiga kökspersonal låter oss smaka verkligt njutbara vegetariska rätter på olika kreativa teman. För vad sägs om smaker från Mexico, Tema P, tema gult, Ost & lök eller smaker från Grekland? Visst låter det spännande?! På sidan Dagens lunch hittar du veckans tema.
Lunchbuffén består varje dag av ett digert och variationsrikt buffébord med flera varma och kalla rätter. Undantaget är att det på fredagar enbart finns vegetariska alternativ. Så långt tillgången gör det möjligt är det KRAV-märkta och lokalproducerade råvaror som ligger till grund. Vårt kök är KRAV-certifierat, men vi strävar hela tiden efter att kunna erbjuda fler verkligt hållbara alternativ. Det tillsammans med god omsorg vid tillagning och servering ger en verkligt hållbar matupplevelse. Det har blivit något av ett fredagsmys att äta på Stiftsgården.