Kropp, själ och ande i skuggan av en pandemi

Mötesplats Torsdagar med en serie av tre program.

Majserien 6 – 20 – 27 maj

Mötesplats torsdagar på webben

Det är nu ett år sen vi lärde oss nya ord som corona, covid, distans, karantän och fick nationella riktlinjer att inte mötas och inte kramas. Vi får mötas på nätet och inte i kyrkan som vi är vana att kunna göra. I en serie på tre kan vi tillsammans mötas och lära oss mer om hälsa ur olika perspektiv i den nya situation vi befinner oss i. Stiftsgården i Rättvik vill skapa en mötesplats via Zoom.

Tre torsdagar kl 10.00-12.00 kommer vi ta upp viktiga saker, som handlar om hela vår existens: Fysiskt – vår kropp skapad att leva i, Psykiskt – våra tankar och vår själ, samt Emotionellt – våra känslor och vår andlighet. Mötesplatsen startar redan kl. 9:30 med att vi tar dig till Stiftsgården i bilder, prat och musik. Mellan kl. 10:00 och 12:00 delar vår föreläsare med sig och vi får möjlighet till smågrupp och reflektion under tiden. Den som vill kan stanna kvar och i Zoom och få del av bön mitt på dagen i Enhetens kapell. Vi längtar efter er och behöver ert stöd tills dess vi kan mötas igen. Köp biljetter till alla tre tillfällena för 795 kr eller vill du bara vara med en torsdag betalar du 295 kr.

Anmäl dig till vår digitala mötesplats på Stiftsgården i Rättvik, som vi genomför i samverkan med Sensus, på den här länken: https://sensus.se/kropp-sjal-ande

Se mer här: Mötesplatsen torsdagar

Föredrag och aktiviteter: Andrea Nilsson som tidigare varit volontär på Stiftsgården i Rättvik och nu finns i företaget Soulroom i Borlänge.

Programvärd: Ulrika Knutsson, folkbildare och församlingsutvecklare, medarbetare på Stiftsgården i Rättvik. E-post: ulrika.knutsson@svenskakyrkan.se

Vi ses

6 maj Fysisk hälsa

20 maj Psykisk – mental hälsa

27 maj Emotionell hälsa