Pilgrimsvandring 

Rättvik-Mora-Sollerön

Enklare pilgrimsvandring tillsammans med sångare

30 juni – 4 juli 2024

Sommaren 2024 ordnar vi en enklare ”prova på vandring” i grupp – ett bra sätt att få introduktion i livet som pilgrim. Vandringen sker gemensamt med ett sång- och gångläger som vandra med oss och uppträder längs vägen.

Vi vandrar totalt c:a 8 mil från Rättvik till Sollerön. Vandringen går längs natursköna Siljan. Starten sker från Stiftsgården i Rättvik och vi övernattar i Vikarbyn, Garås och Mora. Vi har ett pilgrimsprogram med andakter och musik. Vi lever som pilgrimer i enkelhet, bön och delande. Vi reflekterar och delar tankar runt pilgrimens nyckelord och ledord. Vi hjälps åt med matlagning och allt praktiskt. Vi bär dagspackning med medhavd matsäck. Packning för natten körs ut med följebil.

Inga förkunskaper behövs. Vandringen går genom skog, på stigar, vid vattnet och på vägar. Du bör vara i god fysisk kondition, ha ett par bra ingångna skor. Vandringen leds av våra erfarna pilgrimsledare Kenneth och Jannike Wåhlberg. Vi har med oss följebil. Boendet har vi ordnat så att det finns madrasser för golvlogi. Det går också att välja vandrarhem eller hotellboende.

Mer info om kursen kommer snart.
För frågor vänligen kontakta oss på program@stiftsgardenrattvik.se eller 010-160 80 00.
För anmälan vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt med besked om du fått plats.

Gör din anmälan här!