Sommarläger

För dig från 11 till 13 år!

Vi tänker på er alla och det står inte på förrän sommaren 2021 är på intågande. I normala fall brukar vi under december månad skicka ut inbjudningar till sommarens sommarläger. År 2020 har varit ett annorlunda år med Covid-19 och vi har fått ställa om vår verksamhet. Under rådande omständigheter vet vi i dagsläget inte hur sommaren kommer att se ut. Mer information om vad som händer kommer så fort vi får besked från FHM och regeringen om hur våren och smittspridningen fortlöper.

Våra sommarläger är fem dagar långa läger för dig från 11-13 år. Här får du lära känna Stiftsgården och vår fina miljö på ett lekfullt sätt.
Vi pratar om Gud och tro, relationer och livsfrågor samtidigt som vi leker, går på andakt, badar eller spelar fotboll tillsammans med alla andra ungdomar på gården.
På kvällarna myser vi och grillar korv vid brasan eller dansar oss trötta på disco. För många är sommarlägret den första kontakten med Stiftsgården och alla som är här sommartid så mycket fokus ligger på att lära känna varandra och omgivningarna.

Våra sommarläger är öppna för alla barn mellan 11-13 år.
För mer information om sommarläger vänligen kontakta oss på 010-160 80 01 eller konfirmand@stiftsgardenrattvik.se.

Välkommen till gemenskapen på Stiftsgården!