Kom och var med oss på Stiftsgården i Rättvik!

Mötesplats torsdagar med innehåll och andakt under våren 2021

Stiftsgården i Rättvik har varit helt eller delvis stängd sedan pandemin startade och följer Folkhälsomyndighetens restriktioner. Det är en påfrestning för oss och vår ekonomi. Vi saknar er nya och gamla gäster i vår gemenskap. Gemenskapen är beroende av ert stöd och era böner. Vi vet att många längtar att få komma hit till Stiftsgården och få påfyllning av kunskap, gemenskap och livet runt kapellet. Genom några föreläsningsserier under våren vill vi ta er med till oss. På olika teman kommer vi bjuda in till ”Mötesplats torsdagar”, som är några miniserier om tre träffar kring olika ämnen med start den 15 april 2021. Vi vill bidra till hälsa och gemenskap till er som inte kan komma till oss i dessa tider.

Torsdagar mellan kl 9.30 och 12.20 erbjuder vi ett program.

Vi startar med bilder och musik från Stiftsgården. Ett program med föreläsare i ett aktuellt ämne pågår kl 10.00 – 12.00 med avbrott för gruppsamtal och bensträckare. För den som vill vara med på lunchbön sänds den kl 12.00 från Enhetens kapell. Denna föreläsningsserie sker i samband med Sensus.

Anmäl dig till vår digitala mötesplats på Stiftsgården i Rättvik, som vi genomför i samverkan med Sensus, på dessa länkar:
April-kursen: INSTÄLLD
Maj-kursen: https://sensus.se/kropp-sjal-ande

Se mer här: Mötesplatsen torsdagar

Kostnad
795 kr för hela serien – 3 biljetter
295 kr för enstaka biljetter – 1 biljett

Plats
På webben via Zoom

Tider
Torsdagar

kl 9.30 kultur & natur, kl 10-12 föreläsare och samtal, kl 12.00 bön mitt på dagen från Enhetens kapell

Klicka HÄR för att komma till vår digitala mötesplats med temat Kropp och själ – skapa platser för vardagsglädje

Klicka HÄR för att komma till vår digitala mötesplats med temat Kropp, själ och ande i skuggan av en pandemi.